Felicitats al Pau Ruiz i al seu equip!!

Avui dediquem el post al Pau Ruiz, alumne de cinquè, pel seu premi a la Lego League d'enguany.Aquí us deixem l'article publicat al diari Regio 7.

L'equip Infinite Lego d'Igualada guanya el trofeu de robòtica First Lego League de Barcelona EUSS

Joves anoiencs es van imposar en la categoria de ''Millor Comportament del Robot''

16.02.2017 | 18:35
Els joves celebren la victòria.
L'equip Infinite Lego de l'escola de robòtica i programació Ments Creatives Tecnoanoia, Igualada, ha guanyat el "Trofeu al Millor Comportament del Robot" en el torneig First Lego League Barcelona EUSS. Va ser el millor de 16 equips i és part de la competició internacional de robòtica First Lego League per a nois i noies de 10 a 16 anys, tot i que els igualadins eren més joves, de 8 a 12 anys. Els Infinite Lego es van emportar el premi després d'aconseguir la màxima puntuació en les tres rondes del joc del robot que es va celebrar el dia 12 de febrer.
A l'octubre, els joves igualadins van començar a preparar-se per la competició reunint-se cada tarda de divendres, i, empesos per la seva motivació, també durant alguns dissabtes i diumenges. Amb la guia del seu entrenador, el Marc Paré, han treballat per tal de construir i programar un robot capaç de realitzar el màxim nombre de proves de la competició, en un temps limitat de 2 minuts i 30 segons. La competició First Lego League també inclou la realització d'un projecte científic sobre una temàtica proposada per l'organització, que aquest any tractava de la interacció entre humans i animals. L'equip va realitzar un projecte molt treballat sobre les causes de la disminució del nombre d'abelles al nostre entorn, i proposava una solució innovadora i creativa a aquesta problemàtica.
A més del primer premi en el comportament del robot, l'equip va rebre el reconeixement especial per part del jurat pels valors mostrats durant la competició: el treball en equip, la inspiració i la cordialitat professional amb els altres equips.
L'Infinite Lego està format per Joan Paré, l'Arnau Segura, el Raimon Coral, el Toni Guix, el Pau Ruiz i l'Arnau Cortijo, que provenen de les escoles Acadèmia Igualada, Col·legi Monalco, Col·legi Mestral i Escola Pia, d'Igualada; i Escola Les Flandes, de Piera.

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Seguim fent coses

Infromació actualitzada